Godmorning peepz!

Som jag sa i förra inlägget så fick jag ju som en läkarordningation för att gå ner i vikt, om jag går ner så gör det att sjukdomen blir bättre och jag kanske får igång min mens.
Så jag slutade med allt extra socker igår, och detta är alltså min andra dag. Men det är helt sjukt hur ett sockerberoende är svårt att komma över, bara för att jag vet att jag inte ska äta socker så går jag och tänker på det hela tiden, och intlar mig själv att det går hur bra som helst, fast hjänan jobbar på högvarv hela tiden, "du ska inte äta socker" "du mår inte bra av socker" "nej, du behöver inget socker" "du går ner i vikt om du inte är socker" m.m. Hela hela tiden snurrar det i skallen.
Sedan måste jag komma ihåg att jag gör det för min skull och inte för någon annan, för att jag ska må bättre och kunna få ut lite av hormonerna som stannar inne i kroppen för att jag inte får min mens. Men detta är ju bara början så hoppas att det ska blir bättre. 
 
Btw så blev det en snabbis till Pajala igår kväll, med Jossan och Mikaela. Sökte allvädersstövlar åt Saga men hittade inte nå så det blir å beställa eller åka till Luleå å söka där. 
Hittade iaf en väska till dagis, billig var den oxå så jag är nöjd.
 
Beställde dekorplast till Sagas bord till lekrummet. Snart ska jag köpa tapeter så att hon får sitt lekrum, å inte behöver ha alla leksaker i köket. Nog för att dom säkert kommer dragandes dit iaf, men man har någonstans att för dom. 
 
Nu ska jag käka frukost och sen ska vi gå och vila en stund, för det blev en allt för tidig morgon idag, halv 6 är ingen uppstignings tid för mig, det är därför jag vill jobba natt! 
 
Saga somnade mendans mamma blogga, Sötskiten!
 
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Fru till Samuel 2012-03-21 Mamma till Saga f. 2014-09-22 "Den som inte är nöjd med vad han har, kommer heller inte att bli nöjd med vad han skulle vilja ha" Albert Einstein