Nutellabrownie

375 g Nutella
2 ägg
1 nypa salt
1 dl vetemjöl

Garnering
florsocker
2–3 msk Nutella

Sätt ugnen på 180 grader. Vispa Nutella och ägg med en elvisp i ca 1 min. Tillsätt salt och vetemjöl och blanda ihop allt till en jämn smet.

Bred ut smeten i en form, ca 11 x 18 cm eller ca 20 x 20 cm i diameter, smord och bröad eller klädd med bakplåtspapper.

Grädda kakan mitt i ugnen i 14–18 min beroende på om du vill ha dem lite kladdiga eller inte. Känn med en provsticka. Låt kakan svalna i formen.

Pudra över florsocker före servering och spritsa eller ringla över Nutella. Värm Nutellan i mikron i några sekunder så är den lättare att ringla över.

Ät och njut!

 
 











Kom ihåg mig?
Fru till Samuel 2012-03-21 Mamma till Saga f. 2014-09-22 "Den som inte är nöjd med vad han har, kommer heller inte att bli nöjd med vad han skulle vilja ha" Albert Einstein