Iphone 6

Drog iväg till Luleå idag för att vi behövde en ny tvättmaskin. Kände mig supertrött på morgonen men det var bara å pallra sig iväg. Samtidigt tyckte jag att det var lika å köpa en telefon till mig så köpte en Iphone 6!!
Finally!! Kostade multi med pengar men köpte iaf, tyckte jag var värd en! 
Handlade inget annat, eftersom jag ska till Luleå snart igen å slösa pengar så det fick räcka för den här gången!
 
Nu ska jag plocka upp här hemma, ser ut som att en bomb släppts ner! Samma visa varje dag när Saga vart i farten. Sen ska jag mysa med min nya älskling!
 
 
 

New haircut

Fick nå spel och släppte lös på mitt hår igår, så det blev lite kortare. Har tänkt klippa det ett tag men vart lite fram och tillbaka hur jag ska göra. Men nu är det iaf gjort. Tack Frida för att du hjältpe mig!
Blev ganska nöjd men kommer säkert vilja räta till på det lite efter att jag duschat, det är oftast då man ser om det är nåt som har blivit fel, (och ja det ät längre på ena sidan, men det är medvetet!)
 
 
 
 

Maevaara

For på en kvällsutflykt till Maevaaras vindkraftsanläggning. Inte det bästa vädret men vi kände oss rastlösa så det blev att glida lite bil, fast jag inte är så förtjust i det, men ibland pallar man iaf. 
Pga av att vädret var så dåligt så fick jag inte så bra bilder, men gjorde mitt bästa för att få några. 

Det är helt sjukt hur stora dom är, Vi var rakt under en av dom, jag blev på rädd. Kändes som att vingarna skulle flyga ner på en. Och så blåste det otroligt hårt oxå. 
 
 
 
 
 
(bilen är inte så stor jämfört med vindkraften)
 
 
 
url (https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xpt1/t51.2885-15/e15/11142203_686306904812363_1287989521_n.jpg)
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se